Ana içeriğe atla

ahşap oyuncaklar



"toys made from wood" adından da anlaşılcağı gibi sadece ahşapla oyuncak üreten bir firma.araba konusu çocukların hep ilgisini çeker bu firma da bunu iyi kullanmış.hatta sanayi araçlarıyla yaptığı "JCB Range" kolleksiyonuyla 2006 yılında en iyi 24-36 aylık çocuklara yönelik oyuncak ödülünü kazanmış.

Yorumlar

KelebekNehir dedi ki…
Doğal malzemeden yapılmış oyuncakları tercih etmekte yarar var. İkea dışında rastlamadım
ocun dedi ki…
bende fazla üretim yapan yer bilmiyordum fakat genelde kreşlerde dikkat etmeye başladım,hatta anaokulları da ahşap kullanmaya özen gösteriyorlar.(hiç değilse bazıları.)
ayrıca okul öncesi öğretmenliği okuyan bir arkadaşımda proje olarak ahşap oyuncaklar üretmişti.sanırım doğallığı ve yaşayan bir malzeme olması ahşaba zamanla daha da fazla önem katıcak.
Adsız dedi ki…
Türkiyedede yapıyorlar artık
naturalahsapoyuncak.com adresinden takip edebilirsiniz,hatta şunuda söyleyebilirim sitede göreceklerinizin daha fazla çeşidi dükkanında mevcut yakında herkese sunar sitesinde diye umuyorum
Adsız dedi ki…
Şimdi yeni bir ahşap oyuncak gördüm
süper bişeye benziyo. Türkiye'ye yeni gelmeye başlamış.
adresi www.kaplaturkiye.com

Bu blogdaki popüler yayınlar

ayarlanabilir portatif masa ayakları

tasarım : Compass Trestle Legs tasarımcı : Matthew Hilton

log chess | ahşap satranç takımı

+ dostum çağrı'dan geldi bu öneri. ağaç dallarının dilimlerinden oyularak yapılmış bir satranç takımı. aynı tasarımcıya  şurda bir daha rastlamıştık .raflarda da daha kalın dalları 4 e bölerek bir fikir üretmişti.tahminim budama zamanı sıkı çalışan biri:) tasarım : log chess set tasarımcı :    Peter Marigold

uzayan bank ve masa

+boyuna uzama özelliğine sahip masa ve bank tasarımı. Piccolo Grande & nobodyandco