Ana içeriğe atla

dekorevi | mobilya

uzun bir süredir bir şeyler ekleyemedim dekorevine,can sıkıntıları,evdeki internet bağlantısının bozulması bunda büyük bir etken.ama yakında bir kaç süprizim olucak dekorevi takipçilerine.beni bekleyin...bu arada kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor ama bir türlü farklı insanlardan yorumlar alamıyoum.bunun için önerilerinizi de bekliyorum.


- Feiz Desing Studio dan konsol raf tasarımı.



-Japonya-Tokyo Prototype dan bir tasarım.Tasarımcı : Ben Nagaoka



-etsy pazar yerinden bank - oturak tasarımı...

Yorumlar

Zamandan Sızan dedi ki…
SANIRIM UZUN UZUN KONUYLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAZMAK GEREKİYOR YORUMU YOKSA YAPMIYORLAR..
ocun dedi ki…
haklisin kiymet.sanirim daha bilgilendirici seyler yazmaya baslicam.aslina bakarsaniz kafamda guzel fikirler var fakat evde baglantimin kesilmesinden dolayi bunlari su anda hayata geciremiyorum.fakat 2008 e girmeden daha guzel ve kullanisli bir hale sokmayi dusunuyorum bu adresi.
bu arada bu aksam istanbula persembe gunude istanbuldan irana ucuyorum.11 gun kadar yokum.buralar size emanet :)
gorusmek uzere...
Zamandan Sızan dedi ki…
HEY NE İŞİN VAR İRAN DA?
GÜLE GÜLE GİT VE GEL..GÜZEL VE ŞAHANE HABERLERLE İNŞALLAH..
AYRICA SAYFANI ŞAHANE YAPACAĞINA HİÇ KUŞKUM YOK..
:))
ocun dedi ki…
damavend adlı iranın en yüksek dağına bir tırmanış planımız var ayrıca iran ı gezip görmek istiyoruz kıymet.döndüğümde kısaca anlatırım maceralarımı :)
Yeliz dedi ki…
Ocun, süprizleri merak ettim:) tırmanmaya gidiyorsun demek dikkat et kendine oralarda, sevgiler
Zamandan Sızan dedi ki…
UMARIM EMANEİNE İYİ BAKABİLİYORUZDUR OGÜN..MERAK İÇİNDEYİM YAZACAKLARINI..
ocun dedi ki…
fars-ü seferi şu an itibariyle tamamladım.yakında iran hakkında bir şeyler yazmayı düşünüyorum ama dekorevi konsteptine uygun değil pek :) kıymet iyi bakmışsınız diyecektim tam ama anasayfada bir resim hata veriyor insan onu bir düzeltir :)
yakında görüşmek üzere...
Zamandan Sızan dedi ki…
HOŞGELDİN :)
ÖZLEDİNDİK Mİ BİLMİYORUM AMA BİZ ÖZLEDİK SENİ :)
BLOG KONSEPTİNE UYMASADA SEN YAZ SONRA KALDIRIRSIN YAZINI VE RESİMLERİ YA DA BENİM MAİLİME AT GÖRDÜKLERİNİ YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ :) GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM..ORTADOĞU NASILDIR..
(SANA AHŞAP NE WEB SİTELER BULDUM BAYILACAKSIN)
ocun dedi ki…
bende sizleri özledim kıymet.geziyle ilgili bir şeyler yazıcam hatta bundan sonra da gezmeye bolbol devam edicem:) bu yuzden gezme görme durumlarıyla ilgili bir blog bile açabilirim gibi geliyor.kıymet sana ayrıca fotoları yollarım.hatta ankarada bir cafe sahibi fotoğraf gösterisi yapmamı istemişdi gitmeden belki de oraya gelirsin.detayları anlatırım daha sonra.bu arada hala istanbuldan çıkamadım :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

log chess | ahşap satranç takımı

+ dostum çağrı'dan geldi bu öneri. ağaç dallarının dilimlerinden oyularak yapılmış bir satranç takımı. aynı tasarımcıya  şurda bir daha rastlamıştık .raflarda da daha kalın dalları 4 e bölerek bir fikir üretmişti.tahminim budama zamanı sıkı çalışan biri:) tasarım : log chess set tasarımcı :    Peter Marigold

ayarlanabilir portatif masa ayakları

tasarım : Compass Trestle Legs tasarımcı : Matthew Hilton

tahtadam | instagram.com/tahtadam

+ uzun zamandır dekorevi'nde bir şey yazmıyorum.yine rüzgara bağlandı buralar.ama takip etmek isteyenler kendi tasarımlarımdan oluşan instagram foto günlüğüme bakabilirler. tahtadam | Ogün Kekül