Ana içeriğe atla

storewave | engenliler için ev mobilyası


+ bir zamanlar sınıf arkadaşım ve sevgili dostum selin, gecen sene, mosder'in düzenlediği 5. ulusal ev mobilyaları tasarım yarışmasına; "engelliler için ev mobilyası (profesyonel)" kategorisinde katıldığını söylemişti. sonucu belli olmadan tasarımını buraya koymak istememiştim. biraz geç bir haber olsa da, storewave tasarımıyla, 2. mansiyon'a layık görüldü. burdanda ayrıca tebrik ederim. kendisi şu anda bir firmada çalışmakta ve ayrıca dışardan sipariş olarak üç boyutlu modelleme işleri almakta. başarılarınızın devamı dileriz efendim. :)

tasarım : storeware
tasarımcı : selin gürdere

kendi yorumuyla storewave

"Storewave, dönme dolap’tan esinlenerek tasarlanmış olup engelli insanların rahatlıkla kullanabilmesi için her detayı düşünülmüş, otomatik mekanizması sayesinde minimum enerji harcanarak kullanılan bir dolap üntesidir.

Dolabın bütün ölçüleri engelli insanların maksimum uzanma seviyesi göz önünde bulundurulup buna göre en rahat kullanımı sağlayacak boyutlarda tasarlanmıştır.

İki yanda bulunan on/off düğmeleri ortadaki stor kapağı otomatik açarken, 1-2-3-4 numaralı düğmeler de iç kısımdaki dönen raf sistemini otomatik hareket ettirir. Böylelikle engelli kişimiz hiç zorlanmadan istediği rafa minimum enerji harcayarak ulaşabilmektedir."

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ayarlanabilir portatif masa ayakları

tasarım : Compass Trestle Legs tasarımcı : Matthew Hilton

log chess | ahşap satranç takımı

+ dostum çağrı'dan geldi bu öneri. ağaç dallarının dilimlerinden oyularak yapılmış bir satranç takımı. aynı tasarımcıya  şurda bir daha rastlamıştık .raflarda da daha kalın dalları 4 e bölerek bir fikir üretmişti.tahminim budama zamanı sıkı çalışan biri:) tasarım : log chess set tasarımcı :    Peter Marigold

tahtadam | instagram.com/tahtadam

+ uzun zamandır dekorevi'nde bir şey yazmıyorum.yine rüzgara bağlandı buralar.ama takip etmek isteyenler kendi tasarımlarımdan oluşan instagram foto günlüğüme bakabilirler. tahtadam | Ogün Kekül