Ana içeriğe atla

geldim...geldim...

uzuuun bir aradan sonra tekrar selamlar.
en son fuar haberini verip kaçmıştım buralaradan.o zaman dan beri bir şeyler yazmadım.
bu kadar bekletmek yeter sanırım blogumuzu.önceklikle fark etmişsinizdir :) sitenin temasıyla biraz oynadım diğer temadan sıkılmıştım,zaten o da kendini intihar etmişti :).
ikinicisi gelelim fuarımıza.dediğim gibi zow ve imob fuarlarını gezdim.zow daha çok mobilya aksesuar parçalarıyla alakalı bir fuar dı yani direk üreticiye yönelik aksesuarları bu fuarda bulmanız mümkündü.imob a ise yurt içinden mobilya firmalarının katılımı fazlaydı ve tasarım konusun da kendi adıma fazla örnek alınacak tarzda bir şeylere rastlamak mümkün değildi.fuar girişin de mosder in düzenlediği tasarım yarışmasından ürünler vardı sanırım en ilginç bölüm orasıydı.fotoğraf çekmiştim fakat yanlışlıkla hepsini siliverdim.fuar içerisinde hoşuma giden firmaları zamanla ürünleriyle beraber buradan yazıya alıcam.
evet dekorevi geri dönüyor...

:)

Yorumlar

Yeliz dedi ki…
Ocun Hoşgeldinnnn:)

Sitenin yeni hali çok sade ve güzel olmuş sana bol şans getirsin inşallah!

Sevgilerimle
Yeliz
ocun dedi ki…
çok sağol yeliz hoşbulduk :)

bayadır planladığım bir şeydi görünümü değiştirmek ama bağlantı sorunları yaşadım bir dönem,bundan sonra tüm hızıyla devam :)
Zamandan Sızan dedi ki…
HADİ BAKALIM TEKRAR MERHABA..ÖZLEDİK TASARIMLARI VE SENİ..
ocun dedi ki…
merhabalar kıymet,
dekorevi devam ediyoor...:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

log chess | ahşap satranç takımı

+ dostum çağrı'dan geldi bu öneri. ağaç dallarının dilimlerinden oyularak yapılmış bir satranç takımı. aynı tasarımcıya  şurda bir daha rastlamıştık .raflarda da daha kalın dalları 4 e bölerek bir fikir üretmişti.tahminim budama zamanı sıkı çalışan biri:) tasarım : log chess set tasarımcı :    Peter Marigold

ayarlanabilir portatif masa ayakları

tasarım : Compass Trestle Legs tasarımcı : Matthew Hilton

tahtadam | instagram.com/tahtadam

+ uzun zamandır dekorevi'nde bir şey yazmıyorum.yine rüzgara bağlandı buralar.ama takip etmek isteyenler kendi tasarımlarımdan oluşan instagram foto günlüğüme bakabilirler. tahtadam | Ogün Kekül