Ana içeriğe atla

geri dönüşüm cüzdanlar




eski kasetleri ne yaptınız? çöpe attınız dimi.hemen cd leri göz önü bir yere koyup kasetleri şutladınız,aynı plakların başına gelenler gibi :) desingboom sayfasında fotoda gördüğünüz yaratıcı bir fikri sizlerle paylaşmak istedim.yapımı görüldüğü gibi gayet basit.bir kaset bir fermuar sanırım birde sağlam bir yapıştırıcıyla bir cuzdan yapabiliyorsunuz.keşke o kasetleri atmasaydık...

Yorumlar

Saadet Topçu dedi ki…
Selam,
Bu kaset çantalarla bende ilgilenmiştim. Hatta bir türlü atamadığım kaset arşivimi geçen gün çıkarıp seçtiğim birkaç kaseti bu hale getireceğim. Cd arşivimi de bir gün böyle bir şey için kullanırsam şaşırmayacağım artık. Çünkü plaklarımın bazılarından(kıyabildiklerimden) saat ,kasetlerimden de çanta yapıyorum.
Daha önce bloğumda yaptığım kaset çanta haberide burada http://saadettopcu.blogspot.com/2007/08/sper-tasarmlar-kaset-anta.html.
Çıkarılacak sonuç sakla kasedi gelir zamanı:)
ocun dedi ki…
selamlar,
ben haberi vermede biraz geç kalmışım sanırım :) ufak bir pişti olmuş :)
Saadet Topçu dedi ki…
Güzel bir pişti oldu çünkü senin bu kaset çantalrı bulduğun sitede çok daha farklı şeyler buldum artık sırada evdeki disketlere geldi :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

ayarlanabilir portatif masa ayakları

tasarım : Compass Trestle Legs tasarımcı : Matthew Hilton

log chess | ahşap satranç takımı

+ dostum çağrı'dan geldi bu öneri. ağaç dallarının dilimlerinden oyularak yapılmış bir satranç takımı. aynı tasarımcıya  şurda bir daha rastlamıştık .raflarda da daha kalın dalları 4 e bölerek bir fikir üretmişti.tahminim budama zamanı sıkı çalışan biri:) tasarım : log chess set tasarımcı :    Peter Marigold

uzayan bank ve masa

+boyuna uzama özelliğine sahip masa ve bank tasarımı. Piccolo Grande & nobodyandco